Vzdělání

Zveřejněno dne 21. 4. 2017
Tajemství Jakubského náměstí odhaleno
Na přednášce předního znalce brněnského podzemí Aleše Svobody se dozvíte spoustu zajímavostí o prostranství kolem kostela sv. Jakuba a také o nejbizarnějším nálezu brněnského podzemí, jímž je svatojakubská kostnice.



Seznámíte se s fakty, která jste možná ani netušili, a také pochopíte, proč je plocha náměstí tak magicky přitažlivá. Akce se koná 24. dubna v 17:30 v Mincmistrovském sklepě na Dominikánském náměstí 1 (vchod z Panenské ulice).

Vstupné 60 Kč. Vstupenky doporučujeme zakoupit s předstihem na pokladnách informačních center na Radnické, Panenské a v pokladnách Mincmistrovského sklepa, Labyrintu pod Zelným trhem a Kostnice u sv. Jakuba v době otevíracích hodin.

PR
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+