Vnitřní světy

Café Práh a Salon Vaňkovka, Brno, Práva lidí s duševním onemocněním a jejich uplatnění na trhu práce, Jarmark chráněných dílen, YMCA

Zveřejněno dne 2. 10. 2010
Dny duševního zdraví
Hlavním cílem Dnů duševního zdraví je odstraňování stigmatizace duševního onemocnění a zapojování osob se schizofrenií a těžkými depresemi do běžného života. Letos bude znovu fungovat bezplatná anonymní psychiatricko-psychologická poradna v informačním centru mládeže YMCA v Galerii Vaňkovka. Od pondělí do pátku od 13.00 do 19.00 se příchozím budou věnovat psychiatři a psychologové.

Je to jedinečná příležitost podělit se bezpečně o své trápení a získat radu a pomoc. Přijít může kdokoli bez objednání. Dny duševního zdraví budou zahájeny v pondělí 4. října v 18.00 vernisáží výtvarníka Antonína Čalkovského v Salonu Vaňkovka v Galerii Vaňkovka. V úterý ve spolupráci s Jihomoravským krajem proběhne seminář na téma Práva lidí s duševním onemocněním a jejich uplatnění na trhu práce. Ve středu v Semilassu přivítáme skupinu Asonance. Ve čtvrtek proběhne tradiční Jarmark chráněných dílen a celý pátek bude věnován dětem v sídle Sdružení Práh na Tuřanské 12. Děti přivítají dílničky, poníci, jízda bryčkou, hry, vystoupení dětského hasičského sboru. Ve Vaňkovce bude pátek večer věnován mladým posluchačům – Logr Fest v Café Práh.

Kompletní program akce najdete zde.


Dny duševního zdraví
Café Práh a Salon Vaňkovka, Brno
4.–8. října 2010


Redakce
 Přidejte k článku první komentář >> 
Café Práh a Salon Vaňkovka, Brno, Práva lidí s duševním onemocněním a jejich uplatnění na trhu práce, Jarmark chráněných dílen, YMCA
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+