Vnitřní světy

Reiki pro zdraví a vnitřní klid, Iril, Úvoz, Brno, kurzy, učení

Zveřejněno dne 30. 10. 2009
Vnitřní klid s reiki
Reiki je všudypřítomná energie. Pokud se s ní naučíme pracovat, může nám velmi pomoci při relaxaci, stejně jako ji lze využít v alternativním léčení. Energie reiki se zpřístupňuje zasvěcovacím rituálem, který provádí reiki mistr. Schopnost, která se tak získá, je doživotní.

Zasvěcení do umění reiki se dělí do čtyř stupňů. V prvním stupni je člověk schopný tuto energii z okolí přijímat a předávat svýma rukama. V druhém stupni je mu pak umožněno s touto energií pracovat na dálku a třetí stupeň celkově zesiluje proudění energie a její vnímání. Čtvrtým stupněm se pak člověk stává reiki mistrem a je schopný do tohoto umění zasvěcovat ostatní lidi.

Technice reiki se může naučit každý, není k tomu potřeba žádného zvláštního nadání – stačí se svěřit vedení zkušeného reiki mistra. V Brně můžete využít nabídky občanského sdružení IRIL, na jehož kurzech vás do umění reiki zasvětí mistr Lubomír Šopf.

Reiki pro zdraví a vnitřní klid
Iril, Úvoz, Brno
Kurzy probíhají celý listopad
www.iril.cz


Lucie Prasličáková
Článek otištěn v Kult 11/09
 Přidejte k článku první komentář >> 
Reiki pro zdraví a vnitřní klid, Iril, Úvoz, Brno, kurzy, učení
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Lukáš Hejlík
365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka
Došel karamel
Herec Lukáš Hejlík se věnuje blogu Gastromapy už 6 let! Objíždí české luhy a moravské háje a každý den přináší jeden tip na místo, kde se lidé můžou dobře najíst, napít, dát si skvělou kávu nebo něco sladkého. Za ty roky projedl přes milion a půl, navštívil skoro půl druhého tisíce podniků, a tak bylo na čase to posunout dál. Nejdřív vznikla appka a teď i knížka Gastromapy. Jmenuje se 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka, a to hned z několika důvodů – dělal ji 365 dní, má 365 stran, ale především přináší 365 tipů. Kniha má 31 kapitol, jedna vás vezme s sebou na výlet po Česku, další vás zavede na přísnou snídani, na rychlý oběd, na jídlo z foodtrucku nebo za tím největším zážitkem! Ukáže vám místa, kde byste rozhodně žádný skvělý podnik nečekali. Nebo vás nechá proletět se po těch nejlepších kuchyních světa.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+