Vnitřní světy

Reiki pro zdraví a vnitřní klid, Iril, Úvoz, Brno, kurzy, učení

Zveřejněno dne 30. 10. 2009
Vnitřní klid s reiki
Reiki je všudypřítomná energie. Pokud se s ní naučíme pracovat, může nám velmi pomoci při relaxaci, stejně jako ji lze využít v alternativním léčení. Energie reiki se zpřístupňuje zasvěcovacím rituálem, který provádí reiki mistr. Schopnost, která se tak získá, je doživotní.

Zasvěcení do umění reiki se dělí do čtyř stupňů. V prvním stupni je člověk schopný tuto energii z okolí přijímat a předávat svýma rukama. V druhém stupni je mu pak umožněno s touto energií pracovat na dálku a třetí stupeň celkově zesiluje proudění energie a její vnímání. Čtvrtým stupněm se pak člověk stává reiki mistrem a je schopný do tohoto umění zasvěcovat ostatní lidi.

Technice reiki se může naučit každý, není k tomu potřeba žádného zvláštního nadání – stačí se svěřit vedení zkušeného reiki mistra. V Brně můžete využít nabídky občanského sdružení IRIL, na jehož kurzech vás do umění reiki zasvětí mistr Lubomír Šopf.

Reiki pro zdraví a vnitřní klid
Iril, Úvoz, Brno
Kurzy probíhají celý listopad
www.iril.cz


Lucie Prasličáková
Článek otištěn v Kult 11/09
 Přidejte k článku první komentář >> 
Reiki pro zdraví a vnitřní klid, Iril, Úvoz, Brno, kurzy, učení
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+