Historie

Astrovíkend Lužánky, CVČ Lužánky, Brno, esoterické disciplíny

Zveřejněno dne 10. 10. 2009
Šestnáctý brněnský Astrovíkend
Zajímají vás výklady karet, kineziologie, automatická kresba nebo třeba bylinné terapie? Potom si určitě nenechejte ujít už šestnáctý Astrovíkend Lužánky! Tradiční víkendovka přinese nejen spoustu zajímavých přednášek a seminářů, ale také doprovodný koncertní, taneční a meditační program.

Těšit se můžete na porady s léčiteli, astrology, numerology, psychoterapeuty, grafology a dalšími představiteli esoterických disciplín, kteří vám pomohou v řešení problémů osobního i zdravotního charakteru. Astrovíkend bude přínosem pro všechny, kteří se chtějí dozvědět víc o zdravotní diagnostice, odblokování, detoxikaci, auravideu, automatické kresbě, měření energetického potenciálu, bezkontaktní diagnostice, SRT, Aura-Somě, rodinných konstelacích, One Brain metodě, homeopatii a dalších příbuzných disciplínách.

Nové poznatky z nejrůznějších oborů vám poradí, jak předcházet nemocem, realizovat a zařadit do svého života pozitivní energii, zdravý životní styl, nahlédnout do budoucnosti, odhalit příčiny problémů v minulosti, pomoci svému duševnímu i fyzickému zdraví, nalézt správný směr pro svou osobnost, poradit se o problémech svých blízkých a odnést si světýlka optimismu.

Přednášky a koncertní program v prostorách centra začínají oba dny v 10.00, k prodeji budou doplňky zdravé výživy, mandaly, kameny i odborná literatura.

Astrovíkend Lužánky
CVČ Lužánky, Brno
17. října 2009, 10.00–17.00


PR
Článek otištěn v Kult 10/09
 Přidejte k článku první komentář >> 
Astrovíkend Lužánky, CVČ Lužánky, Brno, esoterické disciplíny
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Danka Šárková
Krkonošská kuchařka
Anahita
Dnes tato KRKONOŠSKÁ regionální kuchařka nabírá opět na oblíbenosti, jelikož mnoho z nás chce vařit ze surovin, které jsou u nás v Česku vypěstované. Zkuste si připravit typické kyselo, hladkou ančku, hubovec nebo upéct rozcuchanou nevěstu. Hodně receptů je vegetariánských, protože maso bylo vzácné. Zajímavý je též finanční rozpočet, kdy zjistíte, že za relativně málo peněz se dá velice chutně uvařit.
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2021 Radek Holík
Google+