Vnitřní světy

Astrovíkend Lužánky, CVČ Lužánky, Brno, esoterické disciplíny

Zveřejněno dne 10. 10. 2009
Šestnáctý brněnský Astrovíkend
Zajímají vás výklady karet, kineziologie, automatická kresba nebo třeba bylinné terapie? Potom si určitě nenechejte ujít už šestnáctý Astrovíkend Lužánky! Tradiční víkendovka přinese nejen spoustu zajímavých přednášek a seminářů, ale také doprovodný koncertní, taneční a meditační program.

Těšit se můžete na porady s léčiteli, astrology, numerology, psychoterapeuty, grafology a dalšími představiteli esoterických disciplín, kteří vám pomohou v řešení problémů osobního i zdravotního charakteru. Astrovíkend bude přínosem pro všechny, kteří se chtějí dozvědět víc o zdravotní diagnostice, odblokování, detoxikaci, auravideu, automatické kresbě, měření energetického potenciálu, bezkontaktní diagnostice, SRT, Aura-Somě, rodinných konstelacích, One Brain metodě, homeopatii a dalších příbuzných disciplínách.

Nové poznatky z nejrůznějších oborů vám poradí, jak předcházet nemocem, realizovat a zařadit do svého života pozitivní energii, zdravý životní styl, nahlédnout do budoucnosti, odhalit příčiny problémů v minulosti, pomoci svému duševnímu i fyzickému zdraví, nalézt správný směr pro svou osobnost, poradit se o problémech svých blízkých a odnést si světýlka optimismu.

Přednášky a koncertní program v prostorách centra začínají oba dny v 10.00, k prodeji budou doplňky zdravé výživy, mandaly, kameny i odborná literatura.

Astrovíkend Lužánky
CVČ Lužánky, Brno
17. října 2009, 10.00–17.00


PR
Článek otištěn v Kult 10/09
 Přidejte k článku první komentář >> 
Astrovíkend Lužánky, CVČ Lužánky, Brno, esoterické disciplíny
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Jenny Linford
Česnek
Omega
Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže. Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2018 Radek Holík
Google+