Time out

Zveřejněno dne 7. 2. 2021
První pomoc pro českou kulturu
Situace, ve které se všichni nacházíme, není jednoduchá pro nikoho. Ovšem pro jednu část naší společnosti je přímo devastující, a to pro kulturu. To se rozhodlo změnit spojení projektů Milujeme kulturu, skupina Fenomen a prasátko Cecil se svojí zbrusu novou video výzvou. Připojte se k výzvě i vy a natočte video, kde odhalíte, co z kultury se právě ve vás ukrývá.



Projektu Milujeme kulturu vyjádřila podporu celá řada umělců, od hudebníků po autorku historických oděvů. Pokud i vám není lhostejný osud české kultury, milujete naše divadla, hudbu i výtvarné umění, přidejte se. Podívejte se na video a navštivte stránky www.milujemekulturu.cz nebo podpořte své umělce přímo.

Boj za záchranu kultury není snadný a rozhodně jej nevybojuje jedinec. Pomocnou ruku proto podávají Milujeme kulturu, skupina Fenomen a prasátko Cecil, kteří natočili video, v němž oslovují všechny milovníky kultury. Vytvořené video je spojením dobročinnosti, vzdělání i zábavy. Pomoci ale můžete i vy sami.

Malujete, kreslíte, zpíváte, píšete? Nebo skládáte básně? Přijměte výzvu a natočte také své vlastní video, kde vyjádříte podporu kultuře a ukážete, jak jste s ní spjati. Sdílejte video a vyzývejte své přátele, aby i oni ukázali, že v každém z nás je kousek kultury.

Za záchranu českého kulturního dění již bojují například hudební skupiny Deloraine, Tempus nebo Barbaruna, následované Terkou Dostálovou, Žanetou Zieglerovou, Sárou Novou, Lucií Pařilovou či Šáruš History Fashion. A další se přidávají. Nenechme kulturu zakrnět, společně tuto nelehkou situaci překonáme.

Redakce
Článek otištěn v Kult 02/21
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Danka Šárková
Krkonošská kuchařka
Anahita
Dnes tato KRKONOŠSKÁ regionální kuchařka nabírá opět na oblíbenosti, jelikož mnoho z nás chce vařit ze surovin, které jsou u nás v Česku vypěstované. Zkuste si připravit typické kyselo, hladkou ančku, hubovec nebo upéct rozcuchanou nevěstu. Hodně receptů je vegetariánských, protože maso bylo vzácné. Zajímavý je též finanční rozpočet, kdy zjistíte, že za relativně málo peněz se dá velice chutně uvařit.
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2021 Radek Holík
Google+