Time out

Zveřejněno dne 24. 3. 2019
Měníme atmosféru podnikání k lepšímu
Setkali jste se již s konceptem Business for Breakfast? Věděli jste, že se jedná o síť networkingových klubů napříč celou Českou republikou, a že celým smyslem je propojovat podnikatele a měnit atmosféru podnikání k lepšímu? Znáte výhody networkingu při podnikání?



Networking je proces kultivace a udržování vztahů, kdy vzájemná výměna informací, rad a podpory usnadňuje růst, úspěch a štěstí všech zúčastněných. V klubech Business for Breakfast probíhají přátelská setkání, na kterých podnikatelé vzájemně spolupracují, pomáhají si k novým kontaktům a zakázkám a dávají vzniknout novým podnikatelským vztahům a projektům. V těchto klubech se ctí hodnoty jako důvěra, respekt, úcta, otevřenost, podpora, konkurenční výhoda a další.

V Brně můžete navštívit celkem 10 takových klubů. Členové toho s názvem B2B (Business to Business) se scházejí v úterní podvečer jednou za 14 dnů. Tento klub je specifický tím, že se orientuje na obchodní společnosti s větším důrazem na logistiku a zajištění samotného obchodu. V B2B se setkává více jak desítka podnikatelů napříč naprosto rozdílnými oblastmi podnikání, což je výrazný bonus z pohledu efektivity času. Jeho členové společně zrealizovali několik nových projektů, a dokonce založili novou firmu.

Navštivte B2B a zapojte se do změny atmosféry podnikání k lepšímu.

Název: B2B klub B4B
Kdy: 2., 16. a 30. dubna 2019 (Út), od 16.45
Tel.: 777 221 936
Web: www.bforb.cz

Redakce
Článek otištěn v Kult 04/19
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Pavel Sedláček
Exotické koření s recepty
Grada
Unikátní a bohatě ilustrovaná publikace má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí. Nedílnou součástí knihy jsou i recepty, které vždy obsahují nejméně jedno z uváděných koření. Kniha má v dnešní době své bohaté opodstatnění, neboť se setkáváme se širokou nabídkou exotického koření ať již prodávaného na našem trhu, nebo dovezeného ze zahraničí. S jeho správným rozlišením a použitím si však zatím poradí jen velmi málo kuchařů či kuchařek, a to i z řad profesionálů, přestože se ho snaží v hojné míře při přípravě jídel používat.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+