Time out

Zveřejněno dne 4. 3. 2019
Závody kočárků již posedmé!
V neděli 14. dubna 2019 přesně v 15.00 odstartují po celé zemi v pořadí již sedmé Strolleringové závody – závody ve sportovní chůzi s kočárkem. Lze je označit jako mezinárodní, neboť se k České republice přidá opět i Slovensko! Je tedy jasné, že druhá dubnová neděle bude patřit všem aktivním rodičům, kteří se sejdou na několika desítkách míst, aby v této netradiční disciplíně změřili síly.



Letošní pražský ročník Závodů kočárků se koná ve sportovně-rekreačním areálu Ladronka na Břevnově. Výtěžek ze startovného a tomboly bude věnován neziskové organizaci Nedoklubko, která pomáhá a podporuje rodiny předčasně narozených dětí.

Podstatou samotných závodů je chůze s kočárkem na cca 100 metrů dlouhé trati v co nejkratším čase. Zcela záměrně je kladen důraz na chůzi, neboť sportovní chůze je základem každé lekce programu Strollering–outdoorového fitness pro maminky (a tatínky).

Pro soutěžící jsou připraveny vždy 3 hlavní kategorie závodů: pro maminky, pro tatínky a pro celé rodiny, kdy je třeba, aby se dva členové rodiny drželi madla kočárku současně. Součástí závodů bude na každém místě jejich konání také doprovodný program, určený především pro nejmladší účastníky. Celá akce také částí symbolického startovného podpoří určitou neziskovou
organizaci.

Přijďte si užít sportovně-zábavné odpoledne určené pro celou rodinu!

Závody kočárků 2019
ČR
14. dubna 2019 od 15.00
www.zavodykocarku.cz

PR
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Pavel Sedláček
Exotické koření s recepty
Grada
Unikátní a bohatě ilustrovaná publikace má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí. Nedílnou součástí knihy jsou i recepty, které vždy obsahují nejméně jedno z uváděných koření. Kniha má v dnešní době své bohaté opodstatnění, neboť se setkáváme se širokou nabídkou exotického koření ať již prodávaného na našem trhu, nebo dovezeného ze zahraničí. S jeho správným rozlišením a použitím si však zatím poradí jen velmi málo kuchařů či kuchařek, a to i z řad profesionálů, přestože se ho snaží v hojné míře při přípravě jídel používat.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+