Time out

Zveřejněno dne 27. 11. 2018
Adventní mikulášský víkend v SONNENTORU
Vstupte do letošního adventu s vůní bylin a koření! Jihomoravský SONNENTOR již tradičně připravil na první prosincový víkend bohatý program pro malé i velké návštěvníky. Těšit se můžete na divadelní představení a vystoupení dětských folklorních souborů, adventní dílničky s výrobou vlastní etikety na čaj i minijarmark s vánoční tematikou. Nebude chybět ani již tradiční originální exkurze do pekla.



Pro každé dítko, které k nám do SONNENTORU během prvního adventního víkendu zavítá, bude mít náš Mikuláš s anděly navíc připravený balíček těch nejlepších pochoutek. Těšit se můžete také na zbrusu nový workshop o netradičním raw cukroví.

Po celý den budou pravidelně probíhat komentované prohlídky výroby čajových sáčků zdarma, zahřát se můžete horkým čajem, adventním jablečným punčem nebo třeba svařákem s voňavým kořením. I letos se navíc Adventní mikulášský víkend nese v duchu konceptu zero waste, proto každý, kdo si přinese vlastní hrníček, dostane do něj SONNENTOR nápoj se slevou 5 Kč.

Program začíná v oba víkendové dny již v 10.00 a potrvá až do pozdního odpoledne. Přijďte do Bylinkového ráje zažít pohodovou adventní atmosféru, naplněnou dobrou náladou a vůní bylin! Více informací naleznete na stránkách firmy www.sonnentor.cz a na sociálních sítích.

Adventní mikulášský víkend 2018
Čejkovice u Hodonína
1. a 2. prosince 2018, 10.00 – 17.00
www.sonnentor.cz

Redakce
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+