Time out

Zveřejněno dne 26. 11. 2018
Velký Špalíček a dobré skutky nejen o Vánocích

Vánoce jsou tu coby dup. Spoustu z nás si tak představí shon, stres a shánění dárků. Ale potom nás, které "nic" netrápí, čekají o svátcích chvíle v rodinném kruhu u stromečku s dárky, dobré jídlo a pití. Těm, kteří to štěstí nemají, můžeme udělat radost jinak. Existuje řada nadací a sdružení, které je možné podpořit. Pokud nelze přispět finančními prostředky, můžeme přispět koupí potravin, hygienických potřeb, darovat oblečení. 



V obchodním a zábavním centru Velký Špalíček v průběhu Adventu každoročně u Vánočního stromu splněných přání vybíráme dárky pro Nadační fond Krtek. A všem, kteří jste přispěli nebo se na to chystáte, moc děkujeme. V průběhu roku spolupracujeme se Sdružením Mammahelp, podporujeme projekty Masarykovy Univerzity, osvětové akce atd.

Ve Velkém Špalíčku můžete zvládnout vše pod jednou střechou. Zaparkujete v podzemních garážích, bez registrace, po celý den. Nakoupíte v široké škále obchodů. Občerstvíte se v některé z restaurací. Za zmínku stojí nově otevřená - LET´S STEAKing v Dominikánské ulici. Půjdete za zábavou do kina. A u Vánočního stromu můžete přispět na dobrou věc.

V nejbližším okolí Špalíčku se nacházejí tři Vánoční trhy a každý z nich má své kouzlo. Najdete zde tipy na dárky, gurmánské speciality, moky na zahřátí i bohatý doprovodný program.

V průběhu předvánočních shonů bychom si měli udělat i čas pro sebe a naše blízké. Jít na procházku, do divadla, na koncert či na výstavu. Nabídka je bohatá a každý si určitě vybere.

Ať je Váš adventní čas klidný a dle vašich představ a Vánoce šťastné a veselé.


Redakce
Článek otištěn v Kult 12/18
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+