Time out
Rozšířená realita, autentické historické příběhy a šifry –  to vše nabízí novinka Muzea města Brna na hradě Špilberku. Hra Příběhy z kasemat návštěvníkům představí tuto klasickou brněnskou památku zážitkovým způsobem: lidé zakusí tajemno, poznají část místních dějin a zároveň si procvičí mozek. Prohlídka, která propojuje rozšířenou realitu a hru, zatím nemá v Česku obdoby. Zájemci si ji mohou rezervovat online od úterý 19. června.
Time out – celý článek
20. 6. 2018
Předposlední červnový víkend zaplaví Kraví horu rybí speciality od předních kuchařů brněnských restaurací. Na své si přijdou dospělí i děti.  Návštěvníci mohou opět čekat největší grilování mořských ryb a darů moře v ČR. 
Během víkendu 23. a 24. června potěší milovníky mořských specialit další velkolepé grilování na Kraví hoře. Stejně jako v předchozích letech se návštěvníkům přestaví Ocean48 s dalšími předními brněnskými restauracemi specializujícími se na mořské rybí speciality a dary moře.
Time out – celý článek
17. 6. 2018
Tatínci a dědečkové, oslavte svůj den v zábavním vědeckém parku VIDA! V doprovodu platících dětí máte v neděli 17. června vstup zdarma. Čeká tu na vás nová Bastlírnu, kde si můžete vyrobit loďku na vodní pohon nebo katapult. Užít si také můžete program o chovu včel a výrobě piva, spojený s ochutnávkou, připravený ve spolupráci s centrem EDEN v Bystřici nad Pernštejnem. 
Time out – celý článek
10. 6. 2018
Kdysi jsem přesně pro tuto atmosféru vyhledávala kavárnu a pekařství Zastávka v Brně – Židenicích. Ta je už bohužel již nějakou dobu zavřena. O to víc mě těší, že jsem našla právě v SEM TAM s láskou přesně to genius loci spojené s trochou klidu, péče a lásky.
Time out – celý článek
7. 6. 2018
Tradiční úvod do léta se v zahradě vily Tugendhat letos odehraje v pátek 29. června 2018. Od 18 hodin bude pro účastníky akce Léto, swing a kino připraven rozsáhlý celovečerní program.
 
Time out – celý článek
29. 5. 2018
Blíží se zahájení jedné z největších kulturních událostí tohoto roku v Brně. První den festivalu RE:PUBLIKA republika doprovodí historická vozidla, která již na našich silnicích běžně nepotkáte.
Time out – celý článek
25. 5. 2018
Brno Campus CheeseFest 2018 se koná od 24. do 26. května v OC Campusu. Jedná se o neuvěřitelnou příležitost objevit různé způsoby, jak jíst sýr. Na vás čeká kolem 20 stánek: sladký nebo slaný sýr, horký nebo studený sýr, sýrové vafle, sýrové zmrzliny, sýrové hamburgery, francouzské, holandské, české a italské sýry. Nezapomeneme žádné doprovody: víno, chléb či uzeniny. Všude kolem animace pro děti, kurzy vaření a koncerty. Volný vstup pro všechny.
Time out – celý článek
22. 5. 2018
Nejlepší projekty jihomoravských stavebníků za uplynulý rok se ve čtvrtek 26. dubna představily na brněnském Výstavišti při vyhlášení 16. ročníku prestižní soutěže Stavba Jihomoravského kraje 2017.

Time out – celý článek
20. 5. 2018
Slunce se hlásí o slovo a my budeme v Brně hledat čím dál tím častěji klidná a trochu stinná zákoutí, kde bychom se mohli svlažit. Jedním z takových je rozhodně kavárna v traktu dvora v ulici Jánská 12. Café Localité si zakládá na lokálních produktech, kvalitní kávě, vlastních dortech i dobrých vínech. Pojďte sem nahlédnout spolu s námi.
 
Time out – celý článek
16. 5. 2018
Jakou pohybovou aktivitu či sport vybrat pro své děti? Tento sportovní oříšek pomůže rodičům rozlousknout festival zdravého pohybu a brněnského sportu Brno v pohybu 2018! Již pátým rokem ho připravuje pro děti i dospělé časopis CentrumBrna.cz a Sokol Brno I. Setkají se zde klasické aktivity s méně tradičními. Je libo šerm nebo bojová umění exotických názvů? Vyzkoušet si vše na vlastní kůži budou moci malí i velcí Brňané v sobotu 19. května na stadionu Sokol Brno I na ulici Kounicova.

Time out – celý článek
14. 5. 2018
Starší články ze sekce Time out
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Jenny Linford
Česnek
Omega
Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže. Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2018 Radek Holík
Google+