Time out
Ve dnech 27. a 28. dubna 2019 se v areálu Brněnského výstaviště v sále Rotunda uskuteční 5. ročník mezinárodní baletní soutěže pro děti a mládež "Na špičkách" Brno 2019.

Time out – celý článek
26. 4. 2019

Mezi hráči Martinem Doležalem s Dalimilem Mikyskou je rozdíl téměř deseti let. Ten první hraje v A týmu brněnské Komety sedmou sezonu a je dvakrát zlatý. Ten druhý v A týmu zatím spíš hostuje (má sedm startů), i když svůj talent již prokázal pomocí k zisku památného 12. titulu. Jak se liší jejich pohledy na hokej brněnské Komety?

Time out – celý článek
24. 4. 2019
Chceš si vyzkoušet produkci? Organizovat kulturní akci? Stát se součástí pořadatelského týmu? Multižánrový kulturní festival MEETING BRNO, který se letos koná v termínu 29. května - 9. června 2019, hledá pomocné dobrovolné asistenty produkce.

Time out – celý článek
17. 4. 2019
Zábavní vědecký park VIDA! se opět promění v čarodějnou školu. Skutečná zvířata opředená legendami i kde je najít – to jsou hlavní témata zdejších lekcí, které povedou zkušení kantoři. Těšte se na netopýry, štíry i pavouky. Zjistěte víc o mýtech a pověrách, jež se k nim vážou, nebo o jejich skutečném životě a nevídaných schopnostech. Naučte se rozpoznávat stopy tajemných zvířat a pod mikroskopem si prohlédněte hadí kůži či zvířecí krev. Vyrobte si vlastní sliz nebo domácího mazlíčka v podobě malé příšerky. V čarodějném kostýmu 50% sleva na vstupné.

Time out – celý článek
12. 4. 2019
Četli jste druhý díl autentického průvodce TO JE BRNO? Zatoužili jste se rozběhnout do města všechno to objevit, prozkoumat a zažít na vlastní kůži? Určitě nejste jediní. Proto jsme autory průvodce oslovili a nabídli jsme jim možnost přiblížit jejich okruh čtenářům i naživo. Výsledkem je pětice exkluzivních komentovaných procházek TO JE BRNO II živě. První se uskuteční v sobotu 27. dubna 2019 pod názvem Módní Brno.
Time out – celý článek
8. 4. 2019
Město Brno hostí letos již podeváté festival Dny polské kultury v Brně, jehož cílem je představit nejen partnerské město Poznaň, ale také Polsko a tamní kulturu obecně.

Time out – celý článek
6. 4. 2019
Přijďte si užít sportovně-zábavné odpoledne pro celou rodinu. Strollering® Závody kočárků a představení divadla Mazec v Praze na Ladronce v neděli 14. dubna 2019. Výtěžek ze startovného a ze Strollboly bude věnován předčasně narozeným dětem a neziskové organizaci Nedoklubko. 

Time out – celý článek
4. 4. 2019
Káva s sebou. Fenomén uspěchané doby? Luxus, kterým si zpříjemníte den, váš ranní rituál nebo zlozvyk, kterým zatěžujeme nejen planetu, ale i své zdraví? Jak se daří takto připravované kávě dnes, v době, kdy z barů, kaváren i domácností mizejí ve velkém plastová brčka a stále více se hovoří o globálních dopadech našich rozmlsaných konzumních životů na životní prostředí?

Time out – celý článek
3. 4. 2019
Setkali jste se již s konceptem Business for Breakfast? Věděli jste, že se jedná o síť networkingových klubů napříč celou Českou republikou, a že celým smyslem je propojovat podnikatele a měnit atmosféru podnikání k lepšímu? Znáte výhody networkingu při podnikání?

Time out – celý článek
24. 3. 2019
Počínaje dubnem startují opět komentované procházky Brnem. V sobotu 6. dubna 2019 zavítáme na Ústřední hřbitov. Ten patří svou plochou k největším v České republice. Není pouze místem posledního odpočinku pohřbených osob, je i galerií umělecky hodnotných náhrobků od význačných umělců nebo známých kamenických dílen.

Time out – celý článek
22. 3. 2019
Starší články ze sekce Time out
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+