Menu

Zveřejněno dne 10. 10. 2018
Futurum FOOD FEST
Přijďte 19. a 20. října na Futurum FOOD FEST a ochutnejte vybrané kulinářské speciality z celého světa. Futurum se už počtvrté promění v pouliční festival plný lákavých vůní a dobrého jídla. Připravte si chuťové pohárky na lahodné pokrmy z celého světa, od Ameriky až po exotickou Asii, včetně vyhlášených francouzských dobrot a české klasiky. Své umění vám představí přední brněnské podniky – Pablo Escobar, Red Piranha, Kafe & Kobliha a spousta dalších.



Milovníky asijské a orientální kuchyně potěší thajská jídla, která připraví Red Piranha, nebo jihoindické speciality od Cochin Café. Nic podobného v Brně, a dost možná v celé České republice, neochutnáte. Pro příznivce extrémnějších a méně tradičních chutí si Klub cestovatelů připraví sarančata na červeném víně a další hmyzí speciality.

Chybět nebude ani největší hit loňského ročníku – proslulé burgery od Pablo Escobara. Čeká vás pořádná porce hovězího masa v lahodné máslové bulce, čerstvá zelenina a poctivá domácí omáčka.
Kdo nechce cestovat, může zůstat v Evropě a dát si třeba hovězí po burgundsku s domácí bagetkou nebo francouzský koláč quiche od Lec Kůk v tandemu s Meet & Eat. A pokud nedáte dopustit na českou kuchyni, nesmíte minout stánek konceptu DEBUT, kde vaše chutě ukojí čerstvá zvěřina na černém pivu. Ale pozor! Zvěřina bude pouze v sobotu.

Zapít to můžete třeba Šalinou z minipivovaru Albert nebo dobrým vínem. Pro řidiče a děti nebude chybět nealko a čerstvé džusy. Jako sladkou tečku si pak můžete dát něco od Cupcakekárny nebo od Kafe & Kobliha.

A jedna skvělá zpráva na závěr: Za žádné jídlo tady nedáte víc než stovku! Těšíme se v pátek a v sobotu 19. a 20. října ve Futuru.

Futurum FOOD FEST 2018
Obchodní centrum Futurum Brno
19. a 20. října 2018
www.futurumbrno.cz

PR
Článek otištěn v Kult 10/18
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Julian Earl
Kráva na stromě
Alpress
Veterina, to je dřina. Ale i nekonečná zábava… Autor podává svědectví o náročné a občas i nevděčné práci venkovského zvěrolékaře, která se leckdy neobejde bez hořkých, či naopak humorných situací, ať už ze strany zvířat, anebo těch, kteří se o ně starají.
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+