Menu

Zveřejněno dne 13. 11. 2017
Na nejlepší tatarák v Brně do Olli’s

Ať už máte chuť na kvalitní tatarský biftek či jiné pochoutky, nebo si jen chcete posedět v moderním prostředí, přesně pro vás je tu restaurace Olli’s, která je pro Brňany otevřena od 15 do 24 hodin na adrese Veveří 65. Restaurace je vyhledávaná jako podnik dbající na nejvyšší kvalitu všech produktů i služeb, které jsou poskytovány široké škále veřejnosti.



Restaurant cafe Olli’s si můžete užít v mnoha variacích. Restaurace se hodí na příjemnou večeři s rodinou nebo přáteli. Kavárna na rychlou pracovní schůzku nebo rande nad šálkem kvalitní kávy či čaje. Na letní zahrádce si zase pochutnáte na jaře nebo klidně během babího léta na domácích limonádách a alkoholických i nealkoholických drincích. Po širokém výběru tatarských bifteků si dopřejte elektronickou cigaretu Iqos Marlboro.

Na vyhlášené tataráky používá Olli’s restaurace prvotřídní pravé argentinské hovězí svíčkové maso, které kuchař ručně škrábe, takže čerstvost je na prvním místě. Svoje chuťové buňky můžete polsakat mořskou alternativou: norským lososem s dijonskou hořčicí, limetkou, čerstvým koprem, čtyřbarevným pepřem a solí.

Volná wi-fi spolu s výbornou denní nabídkou zajišťují podniku stálé a spokojené zákazníky. Olli’s je rovněž vhodná pro promoční akce, svatby, rauty i ostatní společenské akce. Studenti navíc získají každou středu po předložení ISIC karty slevu celých 10 %.

Restaurant cafe Olli’s
Veveří 65, Brno

PR
Článek otištěn v Kult 11/17
 Přidejte k článku první komentář >> 
Reklama:

Novinky:
Ingrid Sewardová
Můj manžel a já: Princ Philip a Alžběta II.
Ikar
Biografie Alžběty II. a prince Philipa – autorka se věnuje téměř výhradně osobnímu a rodinnému životu britského královského páru, neřeší tedy politické události. Zachycuje zákulisí britského dvora, přináší řadu zajímavostí, drobných detailů a historek, vysvětluje otázky protokolu a britských zvyklostí. Kniha je napsána čtivě, kvalitně a historicky věrohodně, živě vykresluje prostředí paláců, banketů i rodinných vztahů.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2018 Radek Holík
Google+