Menu
V sobotu 19. srpna se od 14 do 20 hodin bude v Ditrichsteinském paláci na Zelném trhu konat Grand Prix Austerlitz 2017, degustační akce, při níž budete mít možnost ochutnat více než 250 vzorků vín.

Menu – celý článek
15. 8. 2017
Na začátku června se na Zelném trhu objevil vůbec první stánek DobroKáva. Mobilní vozík s červenou stříškou vábí úsměvy komunikativní obsluhy i heslem „Zde se neplatí penězi, ale dobrými skutky“. Jak to celé funguje a jakou kávu si tu můžete vychutnat? Zjistěte s námi.

Menu – celý článek
6. 8. 2017

Černá Pole, jež získala název podle barvy půdy a jimž se v hantecu říká Blekfíld, nejsou jen o vile Tugendhat nebo kavárně Era. Ve vilové zástavbě otevřelo na začátku května velmi příjemné Café Bonifáco. Hledáte-li cíl procházky nebo místo pro schůzky, práci či odpočinek, zamiřte na adresu Trávníky 29.
 
Menu – celý článek
22. 6. 2017

Ve škole Vaření hravě v Brně-Židenicích se naučíte nejen hravě vařit chutné jídlo, ale díky pravidelným kurzům pro dospělé a děti se naučíte „uvařit si“ také zdravé stravovací návyky a mnoho vzácných společných chvil u rodinného stolu. I vám půjde vaření hravě!

Menu – celý článek
17. 6. 2017
Ve dnech 10. a 11. června bude park na Kraví hoře plný rybích specialit. Již 7. vlna Tsunami nabídne spousty rybích pokrmů od významných brněnských kuchařů, kteří účastníkům připraví jedinečný gurmánský zážitek. Jedná se o největší grilování čerstvých mořských ryb a darů moře v Česku. Vstup zdarma!

Menu – celý článek
4. 6. 2017
Ve škole Vaření hravě v Brně-Židenicích se naučíte nejen hravě vařit chutné jídlo, ale díky pravidelným kurzům pro dospělé a děti se naučíte „uvařit si“ také zdravé stravovací návyky a mnoho vzácných společných chvil u rodinného stolu. I vám půjde vaření hravě!

Menu – celý článek
18. 5. 2017

V sobotu 20. května zavítají na hrad Veveří u Brna milovníci jídla, delikates a zábavy. Čeká zde na ně jednodenní festival Ochutnej Česko.

Menu – celý článek
17. 5. 2017
I muži mají své dny, a proto by měli mít také svá místa. Útočiště, kde se veškerá péče točí kolem nich. Jaro se hlásí o slovo, a protože i muži chtějí (nebo by mohli chtít) být krásní, věnujme se dnes spojení holičství a kvalitní kávy. Navštívili jsme jedno z prvních novodobých pánských holičství v Brně, řeč bude o Local Barber Shopu.

Menu – celý článek
6. 5. 2017
Ve škole Vaření hravě v Brně-Židenicích se naučíte nejen hravě vařit chutné jídlo, ale díky pravidelným kurzům pro dospělé a děti se naučíte „uvařit si“ také zdravé stravovací návyky a mnoho vzácných společných chvil u rodinného stolu. I vám půjde vaření hravě!
Menu – celý článek
10. 4. 2017
Je krátce po soutěži Barista roku. Podívejme se proto, jak se daří tomu, který tento titul již získal, a to dokonce dvakrát. Reprezentoval naši republiku na mistrovství světa ve Vídni (2014) a v Seattlu  (2015). Letos nesoutěžil. Věnoval se naplno své nové kavárně, kterou otevřel v Brně teprve koncem února. Že je to místo, kde dostanete vždy skutečně dobrou kávu, jsme vyzkoušeli i my.
Menu – celý článek
4. 4. 2017
Starší články ze sekce Menu
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Norman Ohler
Totální rauš - audiokniha
OneHotBook
Německý národ pod vlivem zfetovaného vůdce. Údajný abstinent a asketa Adolf Hitler nebyl za 2. světové války opojený pouze mocí, ale i vitaminy, stimulanty, narkotiky nebo farmaceutickými přípravky pro zvířata… Nebyl v tom ovšem sám. Sekretářky díky pervitinu psaly rychleji na stroji a dělníci pracovali vyšším tempem. Metamfetamin se dokonce používal do náhražkové kávy místo kofeinu. Pravidelné příděly tabletek dostával i wehrmacht – vojáci v zákopech vydrželi déle bez spánku, letce zázračně opouštěla únava, ale občas ztráceli přehled o tom, které město zrovna bombardují.
Reklama:

Partneři:
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2017 Radek Holík
Google+