Kontakty
Web kult.cz provozuje zapsaný spolek KULT, z. s., jehož hlavní činností je zejména:
- podpora a propagace kultury, kulturního dění a sportu, 
- podpora a zvelebování kulturního dědictví České republiky, 
- podpora umělců a sportovců,
- podpora kulturního a sportovního turismu,
- poskytování obecně prospěšných služeb v oblasti kultury a sportu.
Redakce časopisu kult.:
třída Kpt. Jaroše 1922/3, 602 00 Brno Zobrazit na mapy.cz
Tel.: +420 777 221 983
E-mail: redakce@kult.cz 
Obchodní oddělení:
třída Kpt. Jaroše 1922/3, 602 00 Brno Zobrazit na mapy.cz
Tel.: +420 777 221 936
E-mail: info@mediahill.cz
Více informací najdete na www.mediahill.cz/media.
Šéfredaktor:
Ing. Radek Holík
Asistentka šéfredaktora:
Žaneta Špetová
Editor webu:
Eliška Hypšmanová
Editor magazínu:
Eva Svobodová   
Sazba:
Miroslav Chudík
Vydavatel:
KULT, z. s.
Distribuce:
Media Hill
Produkce a tisk:
Media Hill


(C) KULT, z. s.
Veškerá autorská práva k internetovému magazínu Kult.cz vykonává vydavatel. Jakékoli užití kterékoli části internetového magazínu, zejména šíření rozmnoženin, přepracování, přetisk, překlad, zařazení do jiného díla, ať již v tištěné nebo elektronické podobě, je bez souhlasu vydavatele zakázáno.

Poznámka: Názory vyslovené v diskusích čtenářů nejsou názory provozovatele webu, a ten za obsah těchto vyslovených názorů neodpovídá.

Čtenářům doporučujeme, aby si před návštěvou kulturního zařízení telefonicky ověřili správnost programu. Program může být pozměněn bez předchozího upozornění.
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+