Knihy

Zveřejněno dne 5. 12. 2018
Vaření hravě v období svátků
U nás, ve Vaření hravě, jsme rádi, že nastal čas návratů k tradičním svátkům. A protože ke každému svátku patří i slavnostně prostřená tabule, představujeme vám naši kuchařku Vaření hravě v období svátků.



Už jste někdy jedli rohlíky plněné mrkví? Víte, co jsou to šlejšky nebo merenda? Nebo víte, proč na "dušičky" můžeme upéct keltský dýňový chlebíček? To a další zajímavosti se dozvíte z kuchařky Vaření hravě v období svátků. Obsahuje 66 receptů s fotografií hotového pokrmu, k některým z nich pro vás máme tip, jak recept ozvláštnit a k jednotlivým svátkům se dočtete zajímavosti, které je provázejí. 

S blížícími se Vánocemi vám naše škola naděluje dárek, který si můžete rozbalit už nyní. Při nákupu kuchařky Vaření hravě v období svátků obdržíte slevu 100 Kč, při nákupu dárkového poukazu nebo kurzu Vaření hravě obdržíte slevu ve výši 10%. Stačí napsat heslo "sejdeme se v kuchyni". 

Kontaktujte nás na info@varenihrave.cz .

Redakce
Článek otištěn v Kult 12/18
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+