Knihy

Zveřejněno dne 5. 12. 2018
Vaření hravě v období svátků
U nás, ve Vaření hravě, jsme rádi, že nastal čas návratů k tradičním svátkům. A protože ke každému svátku patří i slavnostně prostřená tabule, představujeme vám naši kuchařku Vaření hravě v období svátků.



Už jste někdy jedli rohlíky plněné mrkví? Víte, co jsou to šlejšky nebo merenda? Nebo víte, proč na "dušičky" můžeme upéct keltský dýňový chlebíček? To a další zajímavosti se dozvíte z kuchařky Vaření hravě v období svátků. Obsahuje 66 receptů s fotografií hotového pokrmu, k některým z nich pro vás máme tip, jak recept ozvláštnit a k jednotlivým svátkům se dočtete zajímavosti, které je provázejí. 

S blížícími se Vánocemi vám naše škola naděluje dárek, který si můžete rozbalit už nyní. Při nákupu kuchařky Vaření hravě v období svátků obdržíte slevu 100 Kč, při nákupu dárkového poukazu nebo kurzu Vaření hravě obdržíte slevu ve výši 10%. Stačí napsat heslo "sejdeme se v kuchyni". 

Kontaktujte nás na info@varenihrave.cz .

Redakce
Článek otištěn v Kult 12/18
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Gillian Hicková
Veterinářka
Jota
Ať už kastruje koně v Dublinu nebo odřezává rohy skotu na wicklowském venkově, zachraňuje zraněné kočky před podvraťáky nebo se potýká se zdrogovanými hlídacími psy, veterinářku Gillian Hickovou humor nikdy neopouští. A právě její neutuchající smysl pro humor se promítá do této knihy, jež je jakýmsi záznamem náročných situací, se kterými se v práci jako čerstvě promovaná veterinářka setkává. Nejen že musí pomoci zvířatům od jejich neduhů, ale musí se vypořádat i s „lidskými“ nástrahami v podobě dohazovačských matek nebo šovinistických farmářů, nemluvě o chlapících, kteří se neustále ptají: „A kde je ten opravdickej veterinář?“
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+