Knihy

Zveřejněno dne 14. 10. 2018
Třetí ročník projektu Jižní Morava čte začal!
Až do listopadu 2018 budou v knihovnách po celé Jižní Moravě probíhat besedy či autorská čtení se spisovateli, setkání s místními kronikáři a pamětníky, kvízy a tvoření s dětmi. Součástí celého projektu jsou také literární a místopisná putování lokalitami zapojených knihoven či literární výstavy.



Projekt Městské knihovny Břeclav a Moravské zemské knihovny v Brně Jižní Morava čte zahajuje třetí ročník svých aktivit. Projekt je spolufinancován Jihomoravským krajem. V říjnu si mohou zájemci vybrat z velkého množství akcí, které se konají po celé Jižní Moravě.

•       3. 10. 2018 / 17.00 / Historická literární čajovna / Městská knihovna Břeclav
 
•       4. 10. 2018 / Veřejné čtení s Pavlem Čechem / Obecní knihovna Viničné Šumice
 
•       4. 10. 2018 / Čtení do mikrofonu, hostem bude pamětnice - čtoucí babička / Městská knihovna Boskovice
 
•      4. 10. 2018 / 18.00 / přednáška Ing. Aleše Svobody Brněnské podzemí/ Městská knihovna Rajhrad
 
•       8. 10. 2018 / Markéta Harasimová – Kočkohrátky / Městská knihovna Mikulov
 
•       16. 10. 2018 / Beseda s Pavlem Čechem / Městská knihovna Mikulov
 
•       31. 10. 2018 / Veřejné čtení se Zdeňkem Železným / Obecní knihovna Viničné Šumice

Více informací na http://www.jiznimoravacte.cz/planovane-akce.
Spolufinancováno Jihomoravským krajem.

PR
Článek otištěn v Kult 10/18
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Pavel Sedláček
Exotické koření s recepty
Grada
Unikátní a bohatě ilustrovaná publikace má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí. Nedílnou součástí knihy jsou i recepty, které vždy obsahují nejméně jedno z uváděných koření. Kniha má v dnešní době své bohaté opodstatnění, neboť se setkáváme se širokou nabídkou exotického koření ať již prodávaného na našem trhu, nebo dovezeného ze zahraničí. S jeho správným rozlišením a použitím si však zatím poradí jen velmi málo kuchařů či kuchařek, a to i z řad profesionálů, přestože se ho snaží v hojné míře při přípravě jídel používat.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+