Výstavy

Zveřejněno dne 6. 9. 2017
Mezinárodní strojírenský veletrh se blíží
Od 9. do 13. října 2017 se bude konat již 59. ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu. Brněnské výstaviště bude zaplněno nejmodernější technikou ze všech oblastí strojírenství, 1 600 vystavovatelů se představí ve všech pavilonech a více než polovina z nich přijede ze zahraničí.

Velmi početně bude zastoupena Indie, která se stala oficiální partnerskou zemí MSV 2017. Její prezentace bude obdobně velkolepá jako loni čínská. Centrální expozice Indie obsadí téměř celý pavilon A1 a předběžně se očekává účast 150 indických firem. Tradičně silná bude také účast firem z Německa.

Ohlášeny jsou ještě další oficiální expozice, a to z Číny, Slovenska, Francie, Itálie, Rakouska, Koreje, Thajska a Polska. Oficiální účast připravuje také Bavorsko a na společném stánku „Mitteldeutschland“ budou vystavovat tři spolkové země středního Německa: Sasko, Durynsko a Sasko-Anhaltsko. 

Na Mezinárodní strojírenský veletrh se nejezdí jen za kontakty, obchody a novinkami v expozicích vystavovatelů, ale také za aktuálními informacemi. O technologických trendech, obchodních příležitostech i dalších tématech bude jednat několik desítek odborných konferencí a seminářů, které budou zaměřeny na hlavní téma ročníku: Průmysl 4.0, tedy automatizaci, robotizaci a 3D tisk.

Ve čtvrtek 12. října se v pavilonu A2 uskuteční jednodenní Veletrh pracovních příležitostí Job Fair MSV 2017. Koná se již posedmé a jde o největší akcí zaměřenou na nabídku pracovních příležitostí ve strojírenství, energetice a dalších příbuzných technických oborech v České republice.

PR
Článek otištěn v Kult 09/17
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Jenny Linford
Česnek
Omega
Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže. Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2018 Radek Holík
Google+