Děti

Zveřejněno dne 12. 8. 2018
Divadelní dílny pro rodiče a děti
Od 1. 9. 2018 bude zahájena další sezona konání pravidelných aktivních divadelních dílen pro děti ve věku od 5 do 8 let spolu s rodiči. Víkendové divadelní dílny, pod vedením odborných lektorů, jsou dvouhodinové otevřené lekce, založené nejen na dramatické výchově.
 


Dospělí ztrácejí, pod tíhou neustálého spěchu a problémů které život přináší, současně s nedostatkem času svou bezprostřednost a schopnost si s dětmi hrát. Jeden z nejlepších způsobů, jak tento stav změnit je divadlo. Nejlepší společníci při znovuobjevování spontaneity jsou určitě děti, které rodiče v mnohém podpoří a společně tak prožijí krásně a hravě strávený čas. Prostřednictvím takto získaných, zcela nových, společných zážitků mohou více rozvíjet svůj vzájemný vztah.
Lekce budou probíhat na základě různých tematických okruhů vybíraných podle předchozích zkušeností, znalostí a jejich využití v dalším běžném životě.
Při výběru jednotlivých tematických okruhů bude samozřejmě přihlédnuto i k tomu, že účastníci budou různých věkových kategorií (děti od 5 do 8 let, věk rodičů bude zcela jistě různý). Proto všechny hodiny budou probíhat velmi přístupnou a hravou formou a i proto jsme zvolili formu otevřených lekcí, jejichž obsah na sebe nebude zásadně navazovat a bude tak vhodný pro pravidelné účastníky divadelních dílen, stejně jako i pro nově příchozí.
Podrobné informace získáte na e-mailové adrese:  divadylko-brno@seznam.cz

Projekt se koná za finanční podpory statutárního města Brna.


PR
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+