Time out

Zveřejněno dne 8. 4. 2019
Módní Brno
Četli jste druhý díl autentického průvodce TO JE BRNO? Zatoužili jste se rozběhnout do města všechno to objevit, prozkoumat a zažít na vlastní kůži? Určitě nejste jediní. Proto jsme autory průvodce oslovili a nabídli jsme jim možnost přiblížit jejich okruh čtenářům i naživo. Výsledkem je pětice exkluzivních komentovaných procházek TO JE BRNO II živě. První se uskuteční v sobotu 27. dubna 2019 pod názvem Módní Brno.


David Severa není jen módní návrhář, ale poté, co uhranul místní publikum na dvou ročnících události Malá noc módy, je označován za mluvčího mladé módní scény. Jeho kolekce se vyznačují sofistikovanými technologickými aplikacemi, ve kterých jednotlivé modely svítí, kouří nebo i docela dost pálí. Jeho akce jsou tak vyhledávané, že bývají vyprodané během pár dnů, a to i po navýšení celkové kapacity.

Dobře si jej zapamatujte, protože se později budete moci vytahovat, že jste o něm slyšeli už dávno. Na své procházce vám ukáže živou, kypící a strhující módní scénu, jejíž existenci jste pravděpodobně ani netušili. Provede vás nejen místy s "high end fashion", design storech, zbylými odkazy éry moravského Manchesteru, ale i po sekáčích. Protože je móda v Brně mnohem osobnější, zavede vás i do ateliérů přímo k návrhářům. Procházka vyvrcholí na akci Fashion Revolution Week.

Módní Brno
Sraz na nádvoří Staré radnice, kapacita 30 lidí
27. dubna 2019, sraz v 13:30
https://ticbrno.cz/prochazky/modni-brno 


Redakce
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+