Hudba

Zveřejněno dne 24. 10. 2018
Koncert Společná věc a Vodnářský zvon
K významným kulturním akcím v Brně patří již dvanáctý ročník koncertu Společná věc. Tomáš Pfeiffer rozezní unikátní starobylý nástroj - Vodnářský zvon. Ten významně zasahuje do oblasti muzikoterapie i do oblasti duchovní. Jako mimořádní hosté vystoupí Panochovo kvarteto a držitel Thálie, tenor Jan Vacík. Součástí projektu je velkoplošná parabolická projekce. V nové skladbě Atlantis uvidíte fraktální obrazy uvedené v pohyb nebo dále pohled do hlubokého vesmíru.



Tomáš Pfeiffer představí svůj multimediální projekt, ve kterém jsou doplněny tóny Vodnářského zvonu speciální velkoplošnou parabolickou projekcí. Filmové záběry jednotlivých skladeb jsou inspirovány každodenním životem. V letošním roce se návštěvníci mohou těšit na novou skladbu Atlantis, která je parafrází na osud kultury, dnes již známou pouze z mýtů. Uvidíte, jako jedni z prvních diváků, světově unikátní fraktální obrazy uvedené v pohyb. V další skladbě koncertu – Patria Deum – vás bude provázet pohled do hlubokého i blízkého vesmíru. 

Video pozvánka: https://youtu.be/ygZNbmus_VM

Vstupenky si můžete výhodně zakoupit v předprodeji na eshopu: www.dub.cz a TIC Brno, Panenská 1, tel.: 513 039 035, panenska@ticbrno.cz, prodej v síti TICKET-ART, www.ticket-art.cz dále v síti TICKET ART, tel.: 222 897 333, www.ticket-art.cz.rezervace@ticket-art.cz.

Více informací naleznete na  www.dub.cz a na tel. 603 723 713.

Společná věc 2018
Besední dům, Komenského náměstí 8 
24. listopadu 2018 od 19.00
www.dub.cz 

PR
Článek otištěn v Kult 11/18
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+