Knihy

Zveřejněno dne 14. 10. 2018
Třetí ročník projektu Jižní Morava čte začal!
Až do listopadu 2018 budou v knihovnách po celé Jižní Moravě probíhat besedy či autorská čtení se spisovateli, setkání s místními kronikáři a pamětníky, kvízy a tvoření s dětmi. Součástí celého projektu jsou také literární a místopisná putování lokalitami zapojených knihoven či literární výstavy.



Projekt Městské knihovny Břeclav a Moravské zemské knihovny v Brně Jižní Morava čte zahajuje třetí ročník svých aktivit. Projekt je spolufinancován Jihomoravským krajem. V říjnu si mohou zájemci vybrat z velkého množství akcí, které se konají po celé Jižní Moravě.

•       3. 10. 2018 / 17.00 / Historická literární čajovna / Městská knihovna Břeclav
 
•       4. 10. 2018 / Veřejné čtení s Pavlem Čechem / Obecní knihovna Viničné Šumice
 
•       4. 10. 2018 / Čtení do mikrofonu, hostem bude pamětnice - čtoucí babička / Městská knihovna Boskovice
 
•      4. 10. 2018 / 18.00 / přednáška Ing. Aleše Svobody Brněnské podzemí/ Městská knihovna Rajhrad
 
•       8. 10. 2018 / Markéta Harasimová – Kočkohrátky / Městská knihovna Mikulov
 
•       16. 10. 2018 / Beseda s Pavlem Čechem / Městská knihovna Mikulov
 
•       31. 10. 2018 / Veřejné čtení se Zdeňkem Železným / Obecní knihovna Viničné Šumice

Více informací na http://www.jiznimoravacte.cz/planovane-akce.
Spolufinancováno Jihomoravským krajem.

PR
Článek otištěn v Kult 10/18
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Petr Klíma
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny
SmartPress
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji. Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit? Kniha obsahuje téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“ (saláty a pomazánky – klíčené luštěniny – polévky – hlavní jídla – laskominy a sladká jídla).
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+