Time out

Zveřejněno dne 8. 8. 2018
Noc v špilberských kasematech
Najdete odvahu strávit noc v cele nejobávanějšího žaláře Habsburské monarchie? Zveme vás na další ročník Nocování v kasematech na hradě Špilberku. Pojďte zkusit tenhle nevšední zážitek. Čeká vás kruté zacházení, přísný vězeňský režim včetně chudé stravy a možná i noční překvapení.
 


 

Troufnete si zkusit zažít, jak se cítili špilberští vězni? Vaší výhodou je, že to bude (možná) na jedinou noc. Jdete do toho? Tentokrát pro vás máme pouze jeden exkluzivní termín – nenechte si proto ujít volná místa. Vstupenky si můžete zakoupit už teď v předprodeji.

Termín: 25. 8. 2018
Doba trvání: 22:00 – 7:00
Cena: 500 Kč/osoba
Kapacita: 35 osob
Sraz: vjezdová brána (vedle Jihozápadního bastionu u jezírka, směr od Gorazdovy a Pellicovy ulice)

Požadavky:

- vezměte si s sebou vlastní misky na jídlo, hrnky, lžíci, spacáky, karimatky, pevnou obuv a vhodné oblečení, které lze zašpinit
- platí přísný zákaz používání mobilních telefonů a další techniky, která by všem pokazila zážitek
- účastník Nocování v kasematech musí být starší 18 let a v dobré fyzické kondici
- podepsaný formulář: http://www.spilberk.cz/wp-content/uploads/Prohlaseni-kasematy.pdf

Předprodej vstupenek:

Vstupenky na Nocování v kasematech zakoupíte v pokladnách na hradě Špilberku (každý den 10.00 až 17.30) a na Měnínské bráně v centru města (čtvrtek až pondělí 10.00 až 17.30, pouze platba hotově).


PR
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Tomáš Kosačík, Lucie Kosačíková
Máme to rádi zdravě
Břicháč Tom
Nová kniha Břicháče Toma „Máme to rádi zdravě“ vám opět přináší spoustu nových originálních receptů do vaší kuchyně. Jednoduchá, zdravá, a přesto výborná jídla, na kterých si pochutná celá rodina. A hlavně, tento způsob vaření vás začne bavit! Celá kniha je přehledně rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní vše od snídaní, přes svačiny, polévky, obědy, večeře až po zdravé mlsání.
Reklama:

Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2018 Radek Holík
Google+