Time out

Zveřejněno dne 12. 11. 2017
Klub Leitnerova znovu na scéně

Klub Leitnerova v současnosti prochází značnou proměnou. Již brzy se otevře ve zcela nové podobě. Leitnerka nebude nová pouze vzhledem, ale také programovým zaměřením a vizuálním stylem. Vedle zajímavých programových novinek zůstanou zachovány i tradičních programy, které si již získaly svoje publikum. Těšíme se brzy na viděnou!



Klub Leitnerova se v listopadu opět otevře pro veřejnost. Těšit se můžete na zcela novou osobitou kavárnu se stálým provozem a pestrou nabídkou a na zrenovovaný sál, který umožní větší variabilitu a flexibilitu celého prostoru. Připravovaný program přinese mnoho novinek pro dospělé i děti. Kromě rozšíření žánrové nabídky koncertů se budou konat pravidelné divadelní večery hostujících souborů, workshopy různého zaměření, sousedské akce, přednášky a projekce. V nabídce však zůstanou zachovány stálice, které si za dlouholeté fungování Leitnerky našly své skalní publikum.

Nezapomínáme ani na dětské pořady: tradiční nabídku představení pro školky, družiny a školy doplní workshopy pro veřejnost, dětská odpoledne, celodenní tematické akce, dětské diskotéky a další.

Zcela nový bude i vizuální styl Leitnerky, jejíž malou ochutnávku můžete vidět na přiložené ilustraci. Nová Leitnerka zahájí provoz příjemnou otvírací party, na kterou vás již brzy pozveme.
Aktuální informace najdete na našem webu a na Facebooku.

Klub Leitnerova, Brno

PR
Článek otištěn v Kult 11/17
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Jenny Linford
Česnek
Omega
Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže. Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2018 Radek Holík
Google+