Hudba

Zveřejněno dne 7. 11. 2017
Úžasní Lords of the Sound zahrají nejznámější melodie z Oskarových filmů
Klasická hudba v koncertních sálech se můžeme někomu zdá náročná na poslech. O opaku vás ale přesvědčí hudební uskupení špičkových hudebníků z orchestru Lords of the Sound se svým hudebním programem Oscar Music Awards.



V jejich repertoáru najdete nejznámější skladby ze slavných děl světové kinematografie. Na koncertech zazní melodie z filmů, které byly oceněny nejprestižnější filmovou cenou Oscarem nebo které byly na tuto cenu nominovány za nejlepší hudbu.

Každá skladba je uvedena videoprojekcí nejznámějších scén z filmu. Na pódiu tak zazní hudba z filmů jako Velký Gatsby, James Bond, Avatar, Hvězdné války, Interstellar, Matrix, Titanic, Sherlock Holmes, 50 odstínů šedi, Pátý element a mnoho dalších.

LORDS OF THE SOUND – to není jen hudba, ale skutečné show. Ponořte se do dokonalého aranžmá živého orchestru a vychutnejte si v neopakovatelné atmosféře své oblíbené skladby z filmů naživo.

Brno 14. listopadu v 19:00 hod.: Laser Show Hall, Bobycentrum. Cena vstupenek od 790 Kč. Více informací na www.artpartner.cz. Vstupenky na www.vstupenkyprovas.cz, www.ticketstream.cz nebo www.ticketportal.cz.

PR
Článek otištěn v Kult 10/17
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Novinky:
Amber Locke
Domácí polévkárna
Slovart
Vraťte polévce čestné místo, které jí právem náleží! Pomůže vám v tom nejnovější skvělá kuchařka od Amber Locke (na Instagramu známé jako @rawveganblonde). Proměňte záplavu zeleniny z chladničky v pestrobarevné a mimořádně chutné polévky. Osvěžující gazpacho skvěle doplní pozdní letní odpoledne, zatímco hladké krémy z kořenové zeleniny jsou ideální pro chladné zimní večery – polévky jsou nejen mimořádně přizpůsobivé, ale také představují snadný, hospodárný a zdravý způsob, jak získat maximum z čerstvých sezonních surovin. Domácí polévkárna přináší recepty na více než 100 výživných a lahodných polévek, posypek, zálivek a obměn. Polévky si můžete užívat skutečně po celý rok!
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2018 Radek Holík
Google+