Time out

Zveřejněno dne 19. 8. 2017
Přestaň plácat, začni hrát. S Milanem Ludíkem
Letošní ročník mezinárodního badmintonového turnaje Li-Ning Czech Badminton Open 2017 kategorie Challenger zažijete zblízka. Tentokrát se totiž nehraje nikde jinde než u nás v Brně. Na 450 nejlepších českých a světových badmintonových hráčů se utká na tomto turnaji od 27. do 30. září 2017 ve Sportovní hale Vodova. Buďte v centru dění!

Tváří turnaje je Milan Ludík, aktuální česká jednička dvouhry mužů. Návštěvníci se mohou těšit nejen na nejlepší hráče Česka a evropskou špičku, ale i na řadu hráčů z Asie. Prozatím svou účast potvrdil španělský hráč Pablo Abian, 7. hráč evropského žebříčku dle serveru World Badminton News, nebo skotská reprezentace v čele s Kieranem Merileesem.

Brno má pro badminton velkou vášeň. Více než 1500 registrovaných a tisíce hobby hráčů vám to jistě potvrdí. Tato čísla stále rostou. Li-Ning Czech Badminton Open v tom chce mít prsty, a tak chystá velkou aktivační kampaň Přestaň plácat, začni hrát.

Přijďte se naučit badminton pod vedením profesionálních trenérů a badmintonových špiček už v sobotu 23. září od 8 do 12 hodin na Den otevřených hal pro širokou veřejnost. Od 14 hodin se pak odehraje přátelské utkání mezi partnery a organizátory Czech Badminton Open.

Věděli jste, že badminton patří k nejrychlejším raketovým sportům? A jak rychle hraje evropská špička? Přesvědčte se na Czech Badminton Open v Brně!

Informace o předprodeji vstupenek a další naleznete na oficiálním webu turnaje www.czechbadmintonopen.com.

PR
Článek otištěn v Kult 09/17
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Jenny Linford
Česnek
Omega
Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže. Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2018 Radek Holík
Google+